KADROMUZ

Gökten ULUSAL - Sınıf Öğretmeni

.

Merhaba. Ben Gökten Ulusal. Sınıf Öğretmeniyim. Dicle Üniversitesi Coğrafya Öğretmenliği Eğitim Fakültesi mezunuyum. 18 yıllık öğretmenim. Meraklı, öğrenmeyi seven, öğretmeyi seven, sosyal etkinliklerde aktif bir öğretmenim. Müzik dinlemek, bilgisayar programları öğrenmek, araştırmak ve gezmek hobilerim arasındadır. Şuan Ankara Abdurrahim Karakoç İlkokulunda görev yapmaktayım. Çalışkan ve özverili bir proje ekibinin bir parçası olduğum için çok mutluyum. İlk kez kuruculuk yapacağım için çok heyecanlıyım.

Hello. I´m Gökten Ulusal. I am a Class Teacher. I graduated from Dicle University, Faculty of Geography Teaching Education. I am a teacher for 18 years. I am a teacher who is curious, loves to learn, loves to teach and is active in social activities. Listening to music, learning computer programs, researching and traveling are among my hobbies. I am currently working at Ankara Abdurrahim Karakoç Primary School. I am very happy to be a part of a hardworking and devoted project team. I am very excited to be a founder for the first time.