KADROMUZ

Esin KAYA - Müdür Yardımcısı

Merhaba! Ben Esin KAYA. Sınıf Öğretmeniyim.Ankara Abdurrahim Karakoç İlkokulunda görev  yapıyorum. 2006 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi-Eğitim Fakültesi (Amasya)-İlköğretim Bölümü-Sınıf Öğretmenliği 4 yıllık lisans eğitimimi tamamladım.2021 yılında Eğitim Yönetimi ve Denetimi konulu yüksek lisansımı aldım.17 yıllık öğretmenim. Hobilerim kitap okumak,seyahat etmek ve dikiş dikmek.Geleceğin dünyası ve yeni kuşak sürekli yenilenen bilgilerle donatılmaktadır.Ben de öğretmen olarak bu değişime ayak uydurmak için sürekli kendimi geliştiriyorum.Bu projede görev almayı kendimi geliştirmek ve başka deneyimler kazanmak için katıldım.Çok heyecanlıyım ve mutluyum.Ekibimle güzel işler yapacağımıza inanıyorum.

Hello! I´m Esin KAYA. I am a classroom teacher. I work at Ankara Abdurrahim Karakoç Primary School. In 2006, I completed my 4-year undergraduate education at Ondokuz Mayıs University-Education Faculty (Amasya)-Primary Education Department-Classroom Teaching. In 2021, I received my master´s degree on Educational Administration and Supervision. My hobbies are reading, traveling and sewing. The world of the future and the new generation are equipped with constantly renewed information. As a teacher, I am constantly improving myself to keep up with this change. I participated in this project to improve myself and gain other experiences. I am very excited and happy I believe we will do good work with my team.

E-Posta